Редактор: кадър: БНТНе знам каква е тази вманиаченост да се вика

...
Редактор: кадър: БНТНе знам каква е тази вманиаченост да се вика
Коментари Харесай

Димитър Главчев, ГЕРБ: Не знам дали Борисов ще дойде в парламента, той е в отпуск

Редактор: 

кадър: Българска национална телевизия

Не знам каква е тази вманиаченост да се вика министър председателят Борисов в Народното събрание, това сподели в студиото на „ Още от деня ” по Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев. Бившият ръководител на Народното събрание сподели, че депутатите от партията му не пазят министър-председателя.

Не знам дали Борисов ще пристигна в Народното събрание, той е в отпуск, разяснява той. Според  Главчев още през вчерашния ден ГЕРБ са се усетели като съпротива. Той обаче акцентира, че партията е подкрепила решенията за инспекция на финансовия запас на държават, препоръчани от новите ръководещи. Главчев беше песимистичен за активността на комисията за инспекция на ръководството на Борисов. Той даде образец за това, че 2009-а година по концепция на ГЕРБ е основана сходна комисия за инспекция на предходното ръководство. „ Спомняте ли си нещо да е произтекло от работата на тази комисия, която продължи 7-8 месеца? ”, попита риторично той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР